Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d'Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt impulsen la venda en línia entre les empreses locals
En el context de la modernització del mercat municipal, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, les tres viles han creat una plataforma de compra per Internet amb lliurament a domicili. Les inscripcions per a formar-hi part ja són obertes

3 Viles el plaer de comprarEls ajuntaments de Caldes d’Estrac, Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres, amb el suport de la Diputació de Barcelona, han posat en marxa una plataforma de compra per Internet amb lliurament a domicili. El marketplace o supermercat digital és una oportunitat per introduir el mercat municipal, els comerços, les botigues, els bars, els restaurants i els serveis dels tres municipis en el món digital, anunciant i venent els seus productes, arribant a nous públics i ajudant-los, així, a fer front als efectes econòmics derivats de la Covid-19. La iniciativa preveu que els cinquanta primers establiments que s’adhereixin gaudeixin de la gratuïtat de l’alta i de la quota dels sis primers mesos de la plataforma.

Per a participar en la plataforma www.comprales3viles.cat , cal omplir el següent formulari. En breus, es contactarà per iniciar la càrrega de continguts de les empreses.

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Caldes, Freddy Freixas, fa una crida al teixit comercial i productiu caldenc perquè s’inscrigui a la plataforma. «El marketplace vol ser una eina per ampliar els canals de venda, anant més enllà de les compres físiques, incrementar la fidelització dels clients i guanyar-ne de nous», explica Freixas.

El projecte proposa un seguit de serveis: productes il·limitats a la plataforma; formació sobre el funcionament de la plataforma; suport constant via correu electrònic, whatsapp i telèfon; servidor web i base de dades de la plataforma; accés a un catàleg de més de 15.000 productes; gestió dels transportistes per al servei d'entrega al domicili del client; càrrega de productes i manteniment del catàleg; servei d’atenció al client, i liquidació de les vendes (transferències quinzenals).

Així mateix, el marketplace estableix algunes obligacions a complir per part dels membres de la plataforma: facilitar al gestor de la plataforma la informació de la botiga i dels productes i la documentació mínima segons cada tipus de forma legal; assistir a la formació; mantenir el catàleg de productes actualitzat; revisar un cop al dia el correu electrònic per veure les comandes; preparar les comandes i validar el preu final; tenir la comanda preparada quan arribi el transportista; i pel que fa al whatsapp, respondre els clients.

Informació publicada l'11 de desembre de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05