Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Ajuntament posa en marxa una nova campanya per promoure el reciclatge durant les festes nadalenques
El consistori caldenc demana a la població màxima atenció en la gestió de residus, com el cartró, per no deixar col·lapsats els contenidors destinats al seu reciclatge

Cartell Reciclar NadalAmb l’arribada de les festes nadalenques, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac presenta una nova campanya de sensibilització per fomentar el reciclatge i una correcta gestió dels residus al municipi. La iniciativa apel·la a la responsabilitat de tots i totes per tenir cura de l’entorn, i fa especial incidència en la gestió del cartró. En aquest sentit, es recorda als veïns i veïnes que per tal de no deixar els contenidors col·lapsats i evitar desbordar els punts de recollida selectiva cal plegar les capses de cartró de manera que ocupin el menor espai possible.

Pel que fa a la resta de residus, la nova campanya també recorda als caldencs i caldenques quina és la planificació de recollida que segueixen els serveis de neteja municipals durant l’hivern: els dilluns es recull rebuig i envasos; els dimarts, orgànica i cartró; els dimecres, rebuig i vidre; els dijous, orgànica i envasos; els divendres, rebuig i cartró; i els dissabtes, rebuig i orgànica.

Cartell Reciclar Cartró«La nova campanya vol sacsejar una mica la consciència dels caldencs i caldenques. L’objectiu principal és millorar el reciclatge dels residus al municipi, però paral·lelament volem promoure la reducció i la reutilització. Amb petits canvis en el nostre dia a dia, podem aconseguir grans canvis en l’àmbit de la sostenibilitat i el medi ambient», explica el regidor de Serveis Urbans i Via Pública, Joan Baró.

Informació publicada el 23 de desembre de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05