Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Ses Majestats d'Orient omplen de màgia el municipi
Tot i la delicada situació sanitària derivada de la Covid-19, Melcior, Gaspar i Baltasar no van faltar a la seva cita anual i van visitar Caldes carregats de regals, il·lusions i somriures

ReisEl passat dimarts 5 de gener, Caldes va viure una nit de Reis diferent, però molt especial i màgica. La recepció de Ses Majestats d’Orient va superar totes les expectatives. Caldencs i caldenques es van apropar-se a la Sala Cultural per saludar als tres Reis Mags, que tot i les dificultats derivades de l’emergència sanitària van aconseguir viatjar fins a Caldes d’Estrac per visitar els més petits.

ReisEn total, 265 persones van gaudir l’experiència de compartir uns minuts en privat amb Melcior, Gaspar i Baltasar. L’organització, formada per l’Àrea de Cultura, la Comissió de Reis i la Brigada Municipal, va distribuir les famílies, respectant els grups bombolla, en torns des de les 17 hores (inicialment, l’activitat començava a les 18 hores, però degut a l’alta demanda es va decidir començar una hora abans). «La resposta de la ciutadania ha estat exemplar. En tot moment, han seguit les indicacions de l’organització i han respectat les mesures de prevenció i seguretat», afirma el regidor de Cultura, David Salvà.

Enguany, només es va poder accedir a la Sala Cultural amb cita prèvia, mantenint la distància de seguretat i fent ús de la mascareta. La nova fórmula, establerta per fer front a la Covid-19, va permetre viure una nit de Reis sense presses ni aglomeracions. «En nom de l’Ajuntament, vull agrair la implicació del fantàstic equip de voluntàries i voluntaris: Alícia Bosch, Maria Pilar Comas, Carme Majó, Roser Arcilla, Lourdes Mont, Pepi Miralles i Kiko Baró, la col·laboració de la Brigada Municipal i la paciència i il·lusió dels infants i de les seves famílies. Entre tots i totes, hem vençut les adversitats i hem pogut gaudir de la nit més especial de l’any amb seguretat i alegria», explica Salvà.

ReisEn aquest sentit, les noves mesures per a contenir la Covid-19 establertes per les autoritats sanitàries i vigents des d’ahir, dijous 7 de gener, han obligat a suspendre el joc d’escapisme programat per demà, dissabte 9 de gener. No obstant això, la gran acollida de la recepció reial i de la resta de propostes que han conformat l’agenda cultural de desembre i gener ha fet que l’Àrea de Cultura comenci a treballar ja en la dinamització de noves càpsules culturals durant la primavera.

Gaudeix de l'àlbum de fotos complet aquí.

Informació publicada el 8 de gener de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05