Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOT═CIES
[14-F] Consells per a garantir unes eleccions segures
La Creu Roja de Caldes torna a oferir un servei de transport gratu´t per acompanyar les persones vulnerables fins al colĚlegi electoral

14FAquestes setmanes, la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments treballen per a garantir unes eleccions al Parlament de Catalunya segures. En aquesta lÝnia, s’aconsella a la ciutadania el vot per franges horÓries. En concret, s’ha distribu´t la poblaciˇ en tres grans grups. La primera franja horÓria seria de 9 a 12 hores i estaria destinada als colĚlectius de risc com els majors de 65 anys, les dones embarassades o les persones que pateixen diabetis, hipertensiˇ, obesitat m˛rbida o alguna malaltia cr˛nica. La segona franja horÓria seria de 12 a 19 hores, on es recomana que voti la resta de la poblaciˇ. Per ˙ltim, la tercera franja horÓria seria de 19 a 20 hores i estaria reservada a les persones en quarantena, contagiades, contactes estrets o sospitosos.

Les franges horÓries no sˇn una mesura d’obligatori compliment, per˛ es recomana respectar-les per minimitzar el risc de contagi de la Covid-19. Com a mesures obligat˛ries, la Generalitat de Catalunya ha establert que s’haurÓ de portar la mascareta en tot moment, caldrÓ respectar la distÓncia de seguretat mÝnima d’un metre i mig i fer ˙s del gel hidroalcoh˛lic o portar guants. Finalment, s’aconsella portar el vot preparat de casa per agilitzar les votacions.

Servei de transport gratu´t de la Creu Roja

Com en les darreres cites electorals, la Creu Roja torna a posar a disposiciˇ un servei de transport gratu´t per acompanyar la poblaciˇ fins al colĚlegi electoral. Els requisits per a poder accedir a aquest servei sˇn: impossibilitat de desplašament per mitjans propis i/o familiars, situaciˇ de vulnerabilitat i no ser positiu en Covid-19 ni estar en quarantena. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb la Creu Roja de Caldes en el telŔfon 647 401 978.

La data lÝmit per solĚlicitar aquest servei Ús el pr˛xim dijous 11 de febrer.

Informaciˇ publicada el 8 de febrer de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaša de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05