Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOT═CIES
[14-F] L'Ajuntament compta amb un protocol de seguretat per al 14-F
La votaciˇ es farÓ, com sempre, a la Sala Cultural, per˛ enguany amb limitacions d'aforament, control d'accessos i ˙s obligatori de la mascareta

14FEl pr˛xim diumenge 14 de febrer, la Sala Cultural, situada a la primera planta de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, acollirÓ una nova cita electoral. Aquell dia, els caldencs i les caldenques estan cridats a les urnes per escollir els propers representants del Parlament de Catalunya. A causa de la delicada situaciˇ sanitÓria derivada de la Covid-19, la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments treballen per preveure tots els possibles escenaris i garantir una jornada electoral segura.

En aquesta lÝnia, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha elaborat un protocol de seguretat. El diumenge, la votaciˇ es farÓ, com en d’altres cites electorals, a la Sala Cultural, per˛ amb limitacions d’aforament i control d’accessos. Els ve´ns i ve´nes hauran d’accedir a l’espai individualment, a excepciˇ de les persones dependents que requereixin l’assistŔncia d’un acompanyant.

Per a accedir a la Sala Cultural, hi haurÓ dues entrades: Entrada 1 - Plaša de la Vila, amb tres cues per lletres de mesa (A, B i C) fins a l’entrada de l’Oficina d’Atenciˇ a la Ciutadania, on es convertirÓ en una ˙nica cua; i Entrada 2 - Carrer de l’EsglÚsia, reservada per a persones amb discapacitat o mobilitat redu´da. La sortida es farÓ de manera ordenada i esglaonada pel carrer de l’EsglÚsia. Tant a l’exterior com a l’interior, caldrÓ respectar la distÓncia de seguretat mÝnima d’un metre i mig entre votants. AixÝ mateix, caldrÓ portar la mascareta en tot moment i fer ˙s del gel hidroalcoh˛lic o portar guants.

En el moment de la votaciˇ, caldrÓ ensenyar el DNI mitjanšant una safata als membres de la mesa electoral. Un cop es comprovin les dades, un membre de la mesa retirarÓ el paper que tapa l’urna i el votant podrÓ dipositar el sobre amb el seu vot.

L’espai es ventilarÓ des de les 7 hores, amb portes i finestres obertes, i es netejarÓ i desinfectarÓ ininterrompudament durant tota la jornada electoral. Pel que fa als lavabos, estaran reservats ˙nicament als membres de les meses electorals i al personal de l’Ajuntament.

Per ˙ltim, s’aconsella portar el vot preparat de casa per agilitzar les votacions i respectar les franges horÓries recomanades. En concret, s’ha distribu´t la poblaciˇ en tres grans grups. La primera franja horÓria seria de 9 a 12 hores i estaria destinada tant als colĚlectius de risc com als majors de 65 anys, les dones embarassades o les persones que pateixen diabetis, hipertensiˇ, obesitat m˛rbida o alguna malaltia cr˛nica. La segona franja horÓria seria de 12 a 19 hores, on es recomana que voti la resta de la poblaciˇ. Per ˙ltim, la tercera franja horÓria seria de 19 a 20 hores i estaria reservada a les persones en quarantena, contagiades, contactes estrets o sospitosos.

Informaciˇ publicada el 12 de febrer de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaša de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05