Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Arriba l'Agenda Cultural d'Estiu!
Els mesos de juny, juliol i agost, Caldes d'Estrac acollirà diferents propostes culturals per gaudir al municipi d'una de les èpoques més vibrants de l'any

Agenda Cultural d'EstiuL’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac presenta l’Agenda Cultural d’Estiu, un seguit d’activitats divertides, engrescadores i refrescants per gaudir els mesos de juny, juliol i agost al municipi. D’acord amb la situació actual, totes les propostes compten amb un estricte protocol de prevenció i seguretat per fer front a la Covid-19 i garantir el benestar de les persones participants. «Aquest estiu, volem que Caldes sigui el pla preferit de tots els caldencs i les caldenques. Per això, hem dissenyat una nova edició de l’Agenda Cultural més estiuenca, refrescant, plena de música i activitats a l’aire lliure. Unes propostes ideals per aquests propers mesos d’altes temperatures», explica el regidor de Cultura, David Salvà.

El pròxim divendres 11 de juny, es donarà el tret de sortida a aquesta programació especial. La primera activitat serà la inauguració de la 5a edició de l’exposició ‘Petits Grans Artistes’. La mostra, organitzada per la Fundació Palau i l’Escola Sagrada Família, es podrà visitar fins al diumenge 20 de juny a la Fundació Palau. Així mateix, el dissabte 19 de juny, a les 12 hores, la Fundació Palau acollirà una nova trobada del cicle ‘Retrat Inacabat’. Aquest cop, la Teresa Costa-Gramunt analitzarà el món escenogràfic de la literatura de Palau i Fabre. Les persones interessades han d’inscriure’s prèviament trucant al telèfon 93 791 35 93 o escrivint al correu fundaciopalau@fundaciopalau.cat.

Agenda Cultural d'Estiu - Covid19L’endemà, diumenge 20 de juny, el municipi vibrarà amb una nova sessió del cicle ‘Música al Parc’, impulsat per l’Associació Cultural Camí Ral 39. D’11.30 a 13 hores, a la Pèrgola del Parc de Can Muntanyà, Eltoni, Elpako & Elaitor faran gaudir al públic amb les seves cançons divertides i trapelles. Per a gaudir-ne, cal reservar plaça a través d’aquest formulari en línia abans del divendres 18 de juny. També, el dimecres 23 de juny, el municipi s’il·luminarà amb l’arribada i l’encesa de la Flama del Canigó. Pròximament, l’Ajuntament anunciarà la programació específica.

L’Agenda Cultural d’Estiu donarà la benvinguda al mes de juliol amb un taller de fotografia creativa a càrrec de Relleu Cultural. La Biblioteca Can Milans coordinarà la proposta els dies 6, 8, 13 i 15 de juliol, de 17 a 20 hores. Les persones interessades hauran de reservar plaça a través d’aquest formulari en línia del dimecres 16 de juny al divendres 2 de juliol. De la mateixa manera, els dies 8, 9, 10 i 11 de juliol, el municipi acollirà el festival de Poesia i +, que impulsa la Fundació Palau. Per a més informació i compra d’entrades, es pot consultar el web del festival.

El divendres 16 de juliol, a les 19 hores, se celebrarà a la Capella del Carme de Caldes d’Estrac la missa solemne amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu del Carme. Tot seguit, a les 20 hores, hi haurà una cantada d’havaneres amb Son de l’Havana al Parc Joan Maragall. Per a gaudir-la, cal reservar plaça trucant al telèfon 93 791 00 05 o a través d’aquest formulari en línia abans del dijous 15 de juliol. Les activitats de l'Agenda Cultural d’Estiu continuaran amb una doble proposta a la Biblioteca. El dijous 22 de juliol, a les 18.30 hores, l’equipament municipal dinamitzarà un taller de relacions i parella conscient de la mà de Manel Crespo i Vanessa Alfaro. Per a participar-hi, caldrà reservar plaça a través d’aquest formulari en línia del dilluns 28 de juny al dilluns 19 de juliol. L’endemà, divendres 23 de juliol, a les 19 hores, la Biblioteca organitzarà una conversa amb Emília Illamola Ganduxé sobre la seva novel·la ‘La lectora accidental’. Per a participar-hi, també caldrà reservar plaça a través d’aquest formulari en línia del dilluns 28 de juny al dilluns 19 de juliol.

Dins del Cicle d’Arts Escèniques i Musicals CALDERART, el dissabte 24 de juliol arribarà la V Trobada de Jazz. A les 20.30 hores, la Pèrgola de Can Muntanyà acollirà la proposta, organitzada per l’Associació Cultural Camí Ral 39. Per a assistir-hi, cal inscripció prèvia. Així mateix, el dijous 29 de juliol, a les 19 hores, la Biblioteca impulsarà un nou contacontes: ‘Contes SECRETS a llocs AMAGATS de Caldes: El senyor Nimbo i la màquina de núvols’ amb Verònica Bas. La Biblioteca només revelarà a les persones que omplin el formulari d’inscripció el lloc on es realitzarà l’activitat. Les inscripcions seran de l’1 al 27 de juliol.

A l’agost, tindrem una segona oportunitat per gaudir dels misteriosos contacontes de la Biblioteca Can Milans: ‘Contes SECRETS a llocs AMAGATS de Caldes’. El dijous 12 d’agost, a les 19 hores, la Rosa Pou i l’Ingrid Domingo descobriran ‘Llegendes encantades de Caldes d’Estrac’. Com al juliol, la Biblioteca només desvelarà a les persones que omplin el formulari d’inscripció el lloc on es realitzarà l’activitat. Aquest cop, les inscripcions seran del 15 de juliol al 10 d’agost. També, el divendres 20 d’agost, a les 18.30 hores, l’equipament organitzarà el taller infantil ‘Crea el teu àlbum de fruites i verdures de temporada’ de la mà d’Anna Nieto. Les persones interessades hauran de reservar plaça a través d’aquest formulari en línia del dilluns 26 de juliol al dimarts 17 d’agost.

Per últim, a finals del mes d'agost, arribaran dues propostes culturals molt engrescadores. El dissabte 28 d’agost, a les 22 hores, la Pèrgola del Parc de Can Muntanyà acollirà l’espectacle ‘L’Home Orquestra’ interpretat per en Peyu. L’acte, organitzat per l’Associació d’Amics del Teatre de Caldes d’Estrac, formarà part del Cicle d’Arts Escèniques i Musicals CALDERART. Per a assistir-hi, cal reservar plaça a través d’aquest formulari en línia. L’endemà, diumenge 29 d’agost, a les 22 hores, hi haurà una nova cantada d’havaneres amb Les Anxovetes al Parc Joan Maragall. Per a gaudir-la, cal reservar plaça trucant al telèfon 93 791 00 05 o a través d’aquest formulari en línia.

Informació publicada el 2 de juny de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05