Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Les dones protagonitzen el nou mural de l'Escola Sagrada Família
En el marc del projecte anual 'Dones que han canviat el món' impulsat pel centre educatiu, l'alumnat caldenc ha representat dones referents de la història al pati de l'escola

Escola Sagrada FamíliaAquest curs, les dones han estat l’eix vertebrador del projecte anual de l’Escola Sagrada Família. Sota el nom ‘Dones que han canviat el món’, els nens i les nenes de tots els cursos s’han endinsat en la història per descobrir grans dones capdavanteres en els seus respectius àmbits. Cleopatra, Rosa Parks, Coco Chanel, Lynn Hill, Joana d’Arc o Valentina Tereshkova han estat algunes de les dones estudiades. A principis de curs, cada classe va escollir una dona referent i un cop cercada tota la informació, els infants van presentar-la a la resta de companys i companyes.

Així mateix, es va decidir renovar el mural del pati de l’escola i es va demanar a les noies de 5è i 6è de Primària que dibuixessin la dona escollida de cada classe. Un cop fet l’esbós, es va passar a mida real. Finalment, tota l’escola va participar en la pintada del mural. «Ens ha quedat un mural preciós de record d’aquest curs. Tot i que ha estat un any complicat, al centre hem pogut fer coses tan boniques com aquest important projecte de visibilització. Les dones canviem el món i a l’Escola Sagrada Família ho sabem», afirma la mestra especialista d’art, Marta Grané.

Escola Sagrada FamíliaEscola Sagrada Família
Escola Sagrada FamíliaEscola Sagrada Família
Escola Sagrada FamíliaEscola Sagrada Família
Informació publicada el 2 de juny de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05