Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
S'habilita l'Esplanada de Can Muntanyà com a zona d'aparcament a l'estiu
A partir del dissabte 12 de juny i fins al diumenge 26 de setembre, es permetrà estacionar a l'espai els dissabtes i els diumenges de 9 a 17 hores

Esplanada de Can MuntanyàAmb la voluntat de dinamitzar el comerç i la restauració del municipi i facilitar la mobilitat i l’accessibilitat al poble, enguany, l’Ajuntament tornarà a habilitar l’Esplanada de Can Muntanyà com a zona d’aparcament durant els caps de setmana d’estiu.

A partir del pròxim dissabte 12 de juny i fins al diumenge 26 de setembre, els dissabtes i els diumenges, de 9 a 17 hores, es podrà estacionar a l’Esplanada de Can Muntanyà. A partir de les 17 hores, moment en què comença a caure el sol i baixen les altes temperatures, l’espai tornarà a ser habilitat perquè hi juguin els infants. L’objectiu és donar més funcionalitat a la zona, situada al centre del poble, i minimitzar la falta d’aparcament. Per tal de poder estacionar-hi, serà obligatori disposar del distintiu autoritzat de zona blava o verda de l’any 2021 o obtenir el tiquet de pagament corresponent, excepte de 13 a 16 hores que l’estacionament serà gratuït.

«Un any més, posem en marxa aquesta mesura amb l’objectiu d’impulsar l’activitat econòmica al municipi. Durant els darrers anys, l’actuació ha donat bons resultats i enguany, volem tornar a apostar-hi. L’estiu és una època clau per als negocis caldencs i des de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac, continuarem fent tot allò que està a les nostres mans per a potenciar el comerç, la restauració i el turisme al poble», afirma l’alcalde Òscar Baró.

Informació publicada el 9 de juny de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05