Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El municipi es prepara per donar la benvinguda a l'estiu
Durant les darreres setmanes, l'Ajuntament ha intensificat els treballs de manteniment, neteja i millora al front marítim i al centre del poble

Millores Via Pública 2021Aquests dies, el municipi ultima els preparatius abans de l’arribada oficial de l’estiu. En aquest sentit, durant les darreres setmanes, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha intensificat els treballs de manteniment, neteja i millora al poble. «Hem intentat abordar el màxim nombre de qüestions possibles amb la voluntat d’incrementar la seguretat i el benestar de veïns i estiuejants. Som conscients, però, de les mancances del municipi i de la quantitat de feina que encara ens queda per fer», afirma el regidor de Via Pública, David Salvà.

Millores Via Pública 2021Especialment, la brigada municipal, l’empresa de neteja GBI i l’empresa de jardineria CEO han destinat gran part del seu temps a adequar la zona del front marítim i el centre del poble. Algunes de les actuacions realitzades recentment han estat la instal·lació dels nous jocs infantils a la Platja dels Tres Micos, l’arranjament del mur de la platja i la millora de la senyalització viària. En concret, s’han repintat passos de vianants, zones blaves d’aparcament i altres espais del poble. Amb l’objectiu de millorar la mobilitat i l’estacionament al municipi, també s’han ampliat les places d’aparcament de motos a la zona marítima, al carrer Santa Teresa i a la Plaça Sant Antoni.

Millores Via Pública 2021Així mateix, s’han portat a terme diferents treballs de reparació de l’escenari i del mur del Parc Joan Maragall i de les fustes de les pistes de la petanca de la platja del Kalima. També, durant aquestes darreres setmanes, s’han arranjat diversos escocells dels arbres de la Riera i s’ha pintat el mur de la placeta del carrer Mercè i les escales entre el carrer Mercè i el Camí Nou. De la mateixa manera, s’han dut a terme algunes tasques de millora de l’enjardinament de la zona.

Millores Via Pública 2021Properament, es preveu instal·lar uns nous gronxadors al Parc de Joan Maragall i cobrir la pèrgola del parc, amb la voluntat de poder utilitzar-la més durant les diferents èpoques de l’any. També, s’actuarà a la tarima de fusta de la platja dels Tres Micos i es renovaran els punts verds del front marítim, que a causa dels darrers temporals havien quedat molt malmesos. Enguany, se substituiran els de la platja dels Tres Micos i l’any vinent, es canviaran els de la platja del Kalima. Així mateix, s’instal·laran papereres noves a les platges dels Tres Micos i de les Barques i es restauraran els faristols dels punts d’interès turístic que hi ha distribuïts pel municipi.

Informació publicada el 15 de juny de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05