Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La platja dels Tres Micos revalida la bandera blava
El distintiu reconeix aspectes com la qualitat de l'aigua, la gestió ambiental i la seguretat

Bandera Blava 2021Per catorzè any consecutiu, la platja dels Tres Micos de Caldes d’Estrac ha rebut la bandera blava, un distintiu que atorga anualment la Fundació Europea d’Educació Ambiental, en col·laboració amb l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor, a les platges i els ports esportius que compleixen un seguit de requisits relacionats amb la cura i el respecte al medi ambient. En concret, s’avalua la qualitat de l’aigua, la gestió ambiental, la seguretat, l’educació ambiental, els serveis, les instal·lacions i la informació ambiental. En aquest sentit, la bandera blava reconeix la implantació de mesures de gestió de les zones de bany, les millores en els sistemes de sanejament implantats en els municipis costaners i les mesures de control, inspecció i seguretat del medi hídric.

Paral·lelament, aquest estiu, l’Agència Catalana de l’Aigua tornarà a controlar la qualitat de l’aigua de les platges del municipi. Els primers informes quinzenals han constatat que l’estat de l’aigua és excel·lent tant a la platja del Kalima com a la platja dels Tres Micos. De manera regular, veïns i estiuejants podran consultar els resultats d’aquests estudis als panells informatius que es troben a les entrades de les respectives platges.

Així mateix, aquests propers mesos, Caldes d’Estrac tornarà a comptar amb els serveis de salvament i socorrisme de la Creu Roja, que començaran el pròxim dilluns 21 de juny i s’allargaran fins al dilluns 13 de setembre. Un cop més, l’equip garantirà la seguretat i el benestar de totes les persones que s’apropin a gaudir de les platges del poble.

Informació publicada el 15 de juny de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05