Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'exposició 'Petits Grans Artistes' torna a la Fundació Palau
L'alumnat de l'Escola Sagrada Família presenta la cinquena edició de la mostra, que es podrà visitar fins al pròxim diumenge 20 de juny

Petits Grans Artistes 2021El passat divendres 11 de juny, es va inaugurar la cinquena edició de l’exposició ‘Petits Grans Artistes’, una mostra organitzada per l’Escola Sagrada Família i la Fundació Palau, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac. Sota el fil conductor que l’art ho cura tot, l’exposició comparteix alguns dels treballs realitzats al llarg del curs per l’alumnat del centre. «Nosaltres sabem que les arts són vitals en les nostres vides. Durant el confinament, vàrem veure com l’art ens proporcionava una via d’escapament, perquè l’art activa les nostres defenses naturals i ens regala models per expressar les emocions. L’art ens allibera, extrau el món que portem a l’interior i ens emociona. L’art cura el cor i, en un any com aquest, el primer que ens havíem de curar tots i totes era el cor», expliquen els infants caldencs.


L’exposició, que compta amb obres molt creatives, plenes de colors i formes i elaborades per infants de totes les edats, es podrà visitar fins al pròxim diumenge 20 de juny a la Fundació Palau. «La mostra és un tastet d’alguns dels treballs realitzats al llarg d’aquest curs per tot l’alumnat de l’escola. La proposta sorgeix del desig de viure i fer viure l’art com a font d’informació, de plaer i d’inspiració creadora», afirma la mestra especialista d’art, Marta Grané.

Informació publicada el 16 de juny de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05