Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Nous treballs d'arranjament al mur malmès del Parc de Can Muntanyà
Durant les properes setmanes, la zona afectada estarà delimitada per facilitar la feina dels operaris que treballen en la reparació de la paret esllavissada

Parc de Can MuntanyàA partir d’avui, dimecres 23 de juny, i fins al dimecres 7 de juliol, es portaran a terme uns treballs de reparació i millora del mur que va caure al Parc de Can Muntanyà. Per aquest motiu, la zona afectada romandrà tancada i delimitada. En concret, es tracta de la part del camí principal que es troba a tocar de la Fundació Palau. Des de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac, s’agraeix la comprensió de la població i es demana respectar en tot moment la senyalització i les indicacions dels operaris de l’obra.

El consistori caldenc també avança que amb motiu del festival Poesia i +, que se celebrarà els dies 8, 9, 10 i 11 de juliol al municipi, el Parc de Can Muntanyà romandrà tancat. La mesura, que es porta a terme cada any, respon a una demanda de l’organització del festival per temes logístics i de seguretat. Durant aquells dies, només es podrà accedir a l’espai natural si es disposa de les entrades dels espectacles i en l’horari establert en la programació del festival.

Informació publicada el 23 de juny de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05