Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d'Estrac vibra amb el Festival Poesia i +
Moltes de les propostes van exhaurir les localitats disponibles, fent gaudir a un públic amb moltes ganes d'envoltar-se de poesia, música i arts escèniques

Poesia i + 2021La setmana passada, Caldes d’Estrac va acollir les darreres propostes del Festival Poesia i +, impulsades per la Fundació Palau amb el suport de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, la Diputació de Barcelona, la Institució de les Lletres Catalanes i la companyia Agbar. En total, una trentena d’artistes van visitar el municipi per compartir els seus engrescadors espectacles amb el públic. Poesia i + 2021«Aquest any, l’acollida del festival ha estat aclaparadora. Podem dir obertament que, tot i la difícil situació derivada de l’emergència sanitària, la setzena edició del festival ha estat un èxit. El públic va gaudir molt de la programació, exhaurint l’aforament de moltes de les propostes», explica la directora de la Fundació Palau, Anna Maluquer. En tot moment, des del festival, es va seguir l’estricte protocol de prevenció i seguretat establert per les autoritats sanitàries per fer front a la Covid-19: distància interpersonal, ús obligatori de la mascareta i limitació dels aforaments.

Poesia i + 2021La programació, variada i adreçada especialment a un públic jove, va comptar amb artistes consagrats, com Joan Miquel Oliver, Maria Arnal i Marcel Bagés o Pau Vallvé, i amb nous descobriments que van omplir d’aire fresc els diferents espais del festival. Enguany, al municipi, l’església de Santa Maria va estrenar-se com a espai acollint la poesia de la Laia Llobera i la música de Ferran Palau. «No podria triar un únic espectacle. La proposta de Nacho Vegas va ser una de les més potents. També, la Blanca Llum Vidal i la Sara Fontán van ser una explosió de vida. El divendres, Gabriel Ventura va ser un gran descobriment, una alenada d’aire fresc, i la nit de poetes de dissabte amb Teresa d’Arenys, Míriam Cano i María Eloy-García va desprendre denúncia social, sensibilitat i tradició a dojo», afirma Maluquer.

Informació publicada el 16 de juliol de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05