Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Llum verda al toc de queda a Catalunya d'1 a 6 hores
Caldes d'Estrac forma part del llistat de 161 municipis catalans on es restringirà la mobilitat de les persones durant la matinada

Amb l’objectiu de frenar el fort augment de contagis de la Covid-19, la Generalitat de Catalunya, amb l’aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, ha recuperat el confinament nocturn. Des d’avui, divendres 16 de juliol, 161 municipis catalans, on la incidència de la pandèmia és més elevada, tindran un toc de queda nocturn des de les 1 hores de la matinada fins a les 6 hores del matí. Inicialment, la mesura s’allargarà durant una setmana, prorrogable set dies més.

Pel que fa a Caldes d’Estrac, tot i que, en un primer moment, no formava part de les ciutats i pobles afectats per la nova restricció, s’aplicarà també el toc de queda nocturn. «Ahir, jo mateix vaig traslladar a les autoritats sanitàries la necessitat d’aplicar la mesura també a casa nostra. Tot i que tenim uns paràmetres epidemiològics millors, ens trobem envoltats de poblacions amb una alta incidència i no volem córrer riscos», explica l’alcalde Òscar Baró.

A principis de setmana, la Generalitat de Catalunya també va anunciar nous canvis en les mesures de contenció de la Covid-19. Des d’ahir, dijous 15 de juliol, les trobades han de ser de com a màxim 10 persones, totes les activitats finalitzen a les 00.30 hores i s’elimina la possibilitat de consum en grup a l’espai públic habilitat. «Faig una nova crida a la responsabilitat dels caldencs i les caldenques i de les persones visitants. Us demano que seguiu en tot moment les mesures establertes per les autoritats sanitàries. Només d’aquesta manera podrem aturar el virus», afirma Baró.

Toc de Queda

Informació publicada el 16 de juliol de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05