Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La Biblioteca Can Milans homenatja la gent de mar
L'equipament municipal ha dissenyat una petita mostra amb il·lustracions, llibres i objectes relacionats amb el mar que es podrà gaudir fins a finals del mes d'agost

Caldes amb la Gent de MarEn el marc del Dia Internacional de la Gent de Mar, que se celebra anualment el 25 de juny, la Biblioteca Can Milans ha impulsat una petita mostra amb objectes, llibres i il·lustracions per a difondre el patrimoni cultural, històric i humà del municipi sota el títol ‘Caldes amb la Gent de Mar’. En concret, a la porta de l’equipament municipal, s’ha fet una bonica il·lustració en homenatge als caldencs i les caldenques de mar. A l’interior, s’exposen alguns llibres de Col·lecció Local amb fotografies antigues. També, es mostren diferents objectes relacionats amb el mar, com una xarxa que no es va arribar a estrenar utilitzada per a pescar tota mena de peixos d’escata, un fragment de malla, una cofa antiga, unes boies i petxines, cargols i pedres llevades del fons marí. «Feia temps que teníem ganes de retre homenatge als nostres avantpassats. Som un municipi on la pesca i el mar han tingut un paper essencial en el passat de moltes de les nostres famílies. Aquesta petita mostra vol ser un reconeixement i un agraïment», explica la directora de la Biblioteca Can Milans, Tamara Alfaro.

Caldes amb la Gent de MarLa petita mostra ‘Caldes amb la Gent de Mar’, que es va inaugurar a mitjans del mes de juny, es podrà gaudir fins a finals del mes d’agost. «Convidem als veïns i les veïnes a visitar-nos i redescobrir el nostre interessant passat mariner», afirma Alfaro.

Informació publicada el 21 de juliol de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05