Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Finalitzen els treballs d'arranjament del mur malmès del camí principal del Parc de Can Muntanyà
Aquestes setmanes, s'ha col·locat també una tanca a l'esplanada de dalt de l'espai natural, on es guarden contenidors, restes de poda i materials diversos de la brigada municipal

Parc de Can MuntanyàLa setmana passada, van finalitzar els treballs de reparació i millora del mur que va caure al camí principal del Parc de Can Muntanyà. A mitjans del mes de març, uns treballs d’enderroc a la part de darrere de la parcel·la que acull la Fundació Palau, en concret, a l’espai conegut popularment com ‘el Pati de les Monges’, van provocar l’esllavissada d’una part important del mur.

Parc de Can MuntanyàDurant aquests mesos, s’ha treballat en l’arranjament de la paret, que d’acord amb la legislació vigent ha assumit l’empresa encarregada de les obres a la Fundació Palau. Per tal de facilitar la feina als operaris i garantir la seguretat i el benestar de les persones, la zona ha estat delimitada i tancada al públic. Ara, un cop finalitzats els treballs de reparació i millora, els veïns i les veïnes poden tornar a circular lliurement per tot el recinte del Parc de Can Muntanyà.

Paral·lelament, aquestes setmanes, s’ha col·locat una tanca al voltant de l’espai que la brigada municipal disposa a la part de dalt del recinte per a guardar contenidors, restes de poda i materials diversos. A més, s’ha aprofitat l’actuació per a netejar i endreçar l’espai. L’objectiu ha estat adequar l’esplanada de dalt i fer-la més agradable per a les persones que passegen per l’espai natural.

Informació publicada el 29 de juliol de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05