Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d'Estrac es prepara per acollir el festival Carpe Birrem
Els dies 13, 14 i 15 d'agost, el festival gastronòmic arribarà al Parc Joan Maragall amb l'objectiu de contribuir a la reactivació econòmica del municipi

Carpe Birrem 2021 1L’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac ultima els darrers detalls de la nova edició del popular festival gastronòmic Carpe Birrem. Els dies 13, 14 i 15 d’agost, de 18 a 24 hores, el Parc Joan Maragall s’omplirà de paradetes amb cerveses artesanes, productes gastronòmics de proximitat i artesanies. «La nova edició vol impulsar la reactivació econòmica dels establiments del municipi i alhora oferir una proposta engrescadora i divertida que convidi a veïns i visitants a gaudir del nostre poble», explica el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Freddy Freixas.

Carpe Birrem 2021 2Així doncs, durant els tres dies, es podrà degustar cerveses artesanes de la mà dels seus productors, tastar productes gastronòmics de proximitat gràcies als negocis caldencs i als diferents food trucks que s’instal·laran al municipi i escoltar bona música en directe. El festival Carpe Birrem també comptarà amb un espai infantil amb jocs sostenibles amb la voluntat d’oferir propostes per a totes les edats. A més, per tal de promoure la sostenibilitat i la cura del medi ambient, tots els materials utilitzats seran reciclats. «Hem programat un festival carregat d’alegria i bon ambient, però totalment adaptat a la situació actual. En tot moment, se seguiran les directrius que marquin les autoritats sanitàries per fer front a l’emergència sanitària i garantir la seguretat i el benestar de veïns i visitants», afirma Freixas.

Amb l’objectiu de contribuir a la reactivació econòmica del municipi, l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ofereix a tots els negocis del municipi un espai d’exposició i venda al festival Carpe Birrem de manera gratuïta. Els establiments interessats hauran de tramitar la seva inscripció prèviament en aquest enllaç. El termini per fer-ho finalitzarà el pròxim dimarts 3 d’agost.

IMPORTANT: La programació pot variar en funció de l’evolució de la crisi sanitària.

Inscripcions Comerç Local - Carpe Birrem 2021

Inscripcions Comerç Local - Carpe Birrem 2021

Fitxer: Inscripcions_CBCaldesdEstrac21_COMERCLOCAL.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 123.41 kB

Informació publicada el 29 de juliol de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05