Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Nova jornada de donació de sang a Caldes d'Estrac
El pròxim dimecres 15 de setembre, de 17 a 21 hores, la sala del primer pis de l'Ajuntament acollirà la campanya. Per a participar-hi, cal reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat

sangEl Banc de Sang i Teixits i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament, impulsaran una nova jornada de donació de sang al municipi el pròxim dimecres 15 de setembre.

La campanya es farà de 17 a 21 hores a la sala del primer pis de l'Ajuntament. El consistori anima els veïns i les veïnes a participar-hi i avança que en tot moment se seguirà un estricte protocol de seguretat i prevenció enfront de la Covid-19. Així mateix, des del Banc de Sang i Teixits, es fa una crida a la població per mantenir les donacions, ja que amb l’estiu i la represa de les intervencions quirúrgiques, es preveu una disminució de les reserves de sang als hospitals.

Els requisits per a donar sang són: tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos i trobar-se bé de salut. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l’any i els homes un màxim de quatre. És important que entre donació i donació hagin passat un mínim de dos mesos. Per últim, si s’ha patit la Covid-19 o s’ha estat en contacte amb algú que l’hagi patit, cal esperar-se un mes.

Les persones interessades poden reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat.

Informació publicada el 3 de setembre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05