Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d'Estrac commemorarà el 81 unè aniversari de l'afusellament del president Lluís Companys
Enguany, la tradicional ofrena floral al monument del president de la Generalitat de Catalunya al municipi es farà el pròxim divendres 15 d'octubre, a les 19 hores

Companys 2021

El pròxim divendres 15 d’octubre, a les 19 hores, representants de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i entitats locals faran la tradicional ofrena floral al monument del president Lluís Companys al municipi, que es troba davant del cementiri municipal. Des del consistori caldenc, s’anima a totes les entitats, els grups municipals i els veïns i les veïnes que ho desitgin a sumar-se al sentit homenatge, que comptarà amb les mesures de prevenció i seguretat establertes per les autoritats sanitàries per fer front a la Covid-19. En aquest sentit, les persones assistents hauran de fer ús de la mascareta i mantenir una distància interpersonal d’1,5 metres.

Un any més, l’acte homenatjarà a Lluís Companys, president de la Generalitat de Catalunya, que va ser afusellat per les tropes franquistes el 15 d’octubre de 1940 al Castell de Montjuïc a Barcelona. Enguany, es commemorarà el 81 unè aniversari de la seva mort. En el cas de les entitats i els grups municipals, es prega confirmar l’assistència enviant un correu a cdst.cultura@caldetes.cat.

Informació publicada el 7 d'octubre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05