Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El consistori impulsa un taller de música per a les famílies
Pensada per a infants d'1 a 3 anys, la nova iniciativa s'oferirà els dimarts i els divendres dels mesos d'octubre i de novembre, de 18 a 19 hores, a la Sala Cultural

Música en FamíliaLes àrees d’Ensenyament i de Cultura de l’Ajuntament, amb el suport de CALDERART i de la Diputació de Barcelona, ultimen els preparatius d’una nova activitat per a les famílies del municipi. L’objectiu és apropar la música als més menuts i utilitzar-la com a eina per a ensenyar-los a relacionar-se, a compartir i a jugar. «Segons els experts, les cançons, les danses i els jocs de moviment organitzats de manera col·lectiva acceleren enormement el desenvolupament de les capacitats dels infants i alhora permeten aprofundir en la relació afectiva de les famílies», explica el regidor d’Ensenyament, Freddy Freixas. La Sala Cultural acollirà la nova iniciativa que s’oferirà els dimarts i els divendres dels mesos d’octubre i de novembre, de 18 a 19 hores.

En concret, es distribuirà els infants en dos grups. El primer grup, per a infants d’1 a 2 anys, es reunirà el dimarts 26 d’octubre i els dimarts 2, 9 i 16 de novembre. El segon grup, per a infants de 2 a 3 anys, el divendres 29 d’octubre i els divendres 5, 12 i 19 de novembre.

Les famílies poden inscriure’s a través d’aquest formulari en línia. Per cada infant inscrit, només el podrà acompanyar una persona adulta per qüestions d’aforament i d’acord amb les mesures de contenció de la Covid-19. Les places són limitades.

Informació publicada el 7 d'octubre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05