Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac se suma al comunicat de l'ACM, l'AMI i l'AMC davant l'augment continuat de les tarifes elèctriques
Com a mostra de rebuig, el pròxim divendres 8 d'octubre, de 22 a 22.30 hores, l'Ajuntament de Caldes d'Estrac apagarà de manera simbòlica les llums de la façana consistorial

LlumL’Associació Catalana de Municipis (ACM), l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació de Micropobles de Catalunya (AMC) han elaborat un comunicat conjunt davant l’augment continuat de les tarifes elèctriques. Des de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac, es trasllada tot el suport a les tres entitats municipalistes catalanes i s’insta a la ciutadania a sumar-se a les accions de protesta convocades pel pròxim divendres 8 d’octubre, entre les 22 i les 22.30 hores.

En aquest sentit, el comunicat denuncia la manca de control sobre el preu de l’electricitat, que posa de manifest la manca de sobirania energètica provocada per deixar només en mans del sector privat un servei estructural per la societat. Així mateix, el text recorda que les persones i famílies més vulnerables, fortament afectades per la crisi socioeconòmica derivada de la Covid-19, són qui més greument estan patint aquesta situació. Per aquests motius, el comunicat crida a impulsar un front comú de totes les administracions supramunicipals per impulsar mesures a curt termini que reverteixin l’actual situació en favor de la ciutadania i per plantejar mesures estructurals que recuperin per al comú el control d’un bé bàsic com és el subministrament energètic. Finalment, el text posa el focus en la necessitat de promoure un nou model energètic propi, basat en les energies renovables, amb la concertació territorial, l’autoconsum i la participació de la ciutadania i les administracions públiques en la titularitat i la gestió. 

En suport a les accions de protesta convocades per les tres entitats municipalistes catalanes i com a mostra de rebuig a l'augment continuat de les tarifes elèctriques, el pròxim divendres 8 d’octubre, de 22 a 22.30 hores, l’Ajuntament apagarà de manera simbòlica les llums de la façana consistorial.

Informació publicada el 7 d'octubre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05