Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÝCIES
L'Ajuntament realitza uns treballs de millora a les Escales del Fondo
Recentment, s'han reparat els esglaons malmesos i s'han habilitat de nous per millorar l'accessibilitat i la mobilitat dels ve´ns i les ve´nes de la zona alta del municipi

Escales del FondoEn resposta a una llarga demanda veïnal, l’Àrea de Via Pública de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha portat a terme recentment unes tasques d’arranjament de les Escales del Fondo. Els treballs han consistit a reparar tots els esglaons malmesos, que amb el pas de temps s’havien anat buidant de sorra i alguns d’ells quedaven molt elevats. Així mateix, en alguns trams, s’han habilitat esglaons nous per tal de millorar l’accessibilitat i els desplaçaments dels veïns i les veïnes de la zona.

«L’actuació dona resposta a una llarga demanda dels veïns i les veïnes de la zona alta del municipi. En aquest sentit, aprofito per avançar que l’arranjament de les Escales del Fondo ha estat una primera acció de moltes que vindran per a condicionar la zona i millorar la mobilitat dels caldencs i les caldenques», explica el regidor de Via Pública, David Salvà.

Informaciˇ publicada l'11 d'octubre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05