Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
En marxa una nova jornada de donació de sang al municipi
El pròxim dissabte 6 de novembre, la Sala Cultural acollirà la nova campanya de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores. Per a participar-hi, cal reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat

Donació de Sang Novembre 2021El Banc de Sang i Teixits i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, impulsaran una nova jornada de donació de sang al municipi el pròxim dissabte 6 de novembre. La campanya es farà de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores a la Sala Cultural, situada a la primera planta del consistori. En tot moment, se seguirà un estricte protocol de seguretat i prevenció enfront de la Covid-19. L’Ajuntament de Caldes d'Estrac anima els veïns i les veïnes a participar-hi. Per a poder fer-ho, cal reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat.

Els requisits són tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos i trobar-se bé de salut. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l’any i els homes un màxim de quatre. És important que entre donació i donació hagin passat un mínim de dos mesos. Per últim, si s’ha patit la Covid-19 o s’ha estat en contacte amb algú que l’hagi patit, cal esperar un mes.

Informació publicada el 27 d'octubre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05