Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac busca persones voluntàries que vulguin col·laborar amb la rebuda de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient
La Comissió de Reis de Caldes d'Estrac alerta que calen mans per a poder oferir una experiència màgica i acollidora com es mereixen els infants del municipi

Reis 2021La Comissió de Reis de Caldes d’Estrac ja ha començat a treballar per a preparar la benvinguda de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Un any més, Melcior, Gaspar i Baltasar ens visitaran la nit del dimecres 5 de gener per a omplir d’il·lusions, somriures i regals el municipi. Com sempre, la Comissió de Reis de Caldes d’Estrac vol que la rebuda sigui una experiència màgica i acollidora. Per aquest motiu, el col·lectiu fa una crida als veïns i les veïnes perquè s’animin a col·laborar-hi.

«Necessitem mans per a tirar endavant la rebuda i la cavalcada. Maquillatge, vestuari, decoració, muntatge, il·luminació... Són moltes les tasques a desenvolupar i tothom, tingui l’edat que tingui, podrà aportar el seu granet de sorra. Des d’aquí, animo a pares, mares, tiets, tietes, avis, àvies, nois i noies a implicar-se amb un dels actes més bonics, màgics i emocionants de l’any», afirma el regidor de Cultura, David Salvà.

Les persones que vulguin col·laborar poden escriure un correu a cdst.cultura@caldetes.cat o trucar al telèfon 93 791 00 05 fins al pròxim divendres 26 de novembre.

Informació publicada el 27 d'octubre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05