Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El Maresme comença la campanya de vacunació contra la grip
Enguany, la campanya està dirigida principalment a persones que tenen 60 anys o més, persones que pateixen una malaltia crònica, dones embarassades i professionals de la salut

Grip 2021Aquesta setmana, els Centres d’Atenció Primària de l’Institut Català de la Salut al Maresme han començat a administrar les primeres dosis de la vacuna contra la grip. Enguany, la campanya vol arribar especialment a persones que tenen 60 anys o més, persones que pateixen una malaltia crònica, dones embarassades i professionals de la salut.

Paral·lelament, com a novetat, les persones que van rebre la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 fa més de sis mesos, i que tenen més de 70 anys, podran rebre alhora la vacuna de la grip i la dosi de reforç contra la Covid-19. En aquest sentit, els professionals de la salut afirmen que amb la doble vacunació, es pretén protegir al màxim els col·lectius més vulnerables davant una possible infecció. Així doncs, la tercera dosi de la vacuna contra la Covid-19, que ja s’havia obert a les persones que viuen a residències o persones immunodeprimides, s’ofereix a tota la població de més de 70 anys.

Totes les persones que formin part dels col·lectius de risc poden demanar cita a través del web citasalut.gencat.cat o a través de La Meva Salut. Així mateix, es pot sol·licitar dia i hora trucant al telèfon 93 326 89 01 o contactant directament amb el Centre d’Atenció Primària de referència. En el cas de Caldes d’Estrac, el Centre d’Atenció Primària de referència és el Consultori Local de Montaltparc a Sant Vicenç de Montalt.

Informació publicada el 28 d'octubre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05