Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Ja és aquí el nou número de la revista municipal!
La nova edició parla de l'encàrrec del projecte tècnic de reobertura del consultori local i de l'acostament del servei amb la reobertura del consultori de Montaltparc, aprofundeix en les darreres actuacions de millora a la via pública i conté un recull d'imatges de la Festa Major

Portada 266L’Ajuntament acaba de publicar el número 266 de la revista municipal ‘Portada’. Corresponent als mesos de juliol a octubre, el nou butlletí aborda els principals temes de l’actualitat caldenca. La nova edició detalla els passos seguits per l’Ajuntament de Caldes d’Estrac per a accelerar la reobertura del consultori del municipi i explica les darreres actuacions de millora a la via pública, com la renovació de la xarxa de clavegueram i d’aigua potable del carrer Sant Pere, l’arranjament del carrer Pins d’en Salvà, les tasques al Parc de Can Muntanyà o els treballs a les Escales del Fondo.

També, parla de la lluita contra l’incivisme i fa una crida a denunciar el maltractament animal. Així mateix, recull alguns dels tallers que impulsen les diferents àrees de l’Ajuntament, com el taller de memòria, de gimnàstica conscient, de música en família o els nous cursos de català. De la mateixa manera, recorda l’inici del curs escolar 2021-2022 i el reeixit mural protagonitzat per dones de l’Escola Sagrada Família. La nova revista també anima a la ciutadania a col·laborar amb la rebuda de Ses Majestats Reis Mags d’Orient i conté amplis reportatges fotogràfics dels darrers actes culturals viscuts al municipi, com el Festival Poesia i +, l’Agenda Cultural d’Estiu, la Festa Major de Caldes d’Estrac i el Festival Carpe Birrem. Per últim, recull els escrits dels grups municipals i un bonic homenatge en record de l’estimat veí Rafael Ruiz.

Com sempre, les persones interessades poden recollir un exemplar en paper a diferents punts i equipaments del municipi com el mercat municipal, la biblioteca, el casal d’avis o la Fundació Palau o poden inscriure’s de forma gratuïta per rebre la revista en paper directament a casa.

Portada 266

Portada 266

Fitxer: Portada_266__web_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 4.76 MB

Informació publicada el 29 d'octubre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05