Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Caldes d'Estrac acollirà un winter camp de karate
Els dies 19, 20 i 21 de novembre, esportistes d'arreu del món s'aproparan al municipi per a preparar les properes competicions d'àmbit estatal i europeu

WinterCampEl Club Esportiu Dynamic, amb el suport de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, impulsarà els propers dies 19, 20 i 21 de novembre un winter camp de karate al municipi. Durant tres dies, el professional Sensei Jonathan Tineo impartirà un curs tècnic i específic per a preparar les properes competicions de l’any. En aquest sentit, el passat juliol, el Club Esportiu Dynamic i Eurostage ja van promoure un curs similar al municipi que va acollir prop de 300 persones d’una trentena de països diferents.

Aquest cop, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac cedirà les instal·lacions del pavelló municipal perquè els esportistes puguin treballar, entrenar i preparar els propers campionats d’àmbit estatal i europeu. «Al municipi, sempre estem oberts a col·laborar amb propostes que promoguin l’esport i els hàbits saludables. A l’estiu, la convenció va anar molt bé. Esperem que aquesta nova edició d’hivern també sigui un èxit», explica el regidor d’Esports, Joan Baró.

Per a més informació, es pot enviar un correu a wintercampbarcelona@hotmail.com.

Informació publicada el 4 de novembre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05