Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÝCIES
L'equip docent de l'Escola Bressol Municipal realitza una formaciˇ per a potenciar la tasca educativa i pedag˛gica
La jornada en lÝnia i voluntÓria ha aprofundit en la necessitat d'acompanyar els infants i ha reflexionat sobre all˛ essencial en el marc educatiu de l'escola caldenca

Escola Bressol MunicipalRecentment, l’equip docent de l’Escola Bressol Municipal va assistir a una jornada formativa organitzada per l’entitat Cavall de Cartró per a millorar i innovar en la tasca educativa i pedagògica que es duu a terme al centre educatiu caldenc. Amb l’objectiu d’aprofundir en l’acompanyament dels infants sota una mirada enriquidora que afavoreixi el seu desenvolupament i el seu aprenentatge, la trobada es va fer telemàticament i va ser de caràcter voluntari.

Durant la jornada, l’equip docent també va compartir i reflexionar sobre allò essencial en el marc educatiu de l’escola caldenca. La professional Eva Jansà, professora a les Escoles Bressol de l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona i membre del Consell de Redacció de la Revista In-fàn-ci-a, educar de 0 a 6 anys, de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, va conduir la trobada. La sessió va servir per a definir el concepte de la vida quotidiana al centre educatiu caldenc tenint en compte les capacitats dels infants, el seu moment evolutiu i les condicions del grup, partint sempre dels seus drets i de les seves necessitats. «Analitzar la manera com l’escola bressol esdevé un espai d’oportunitats d’aprenentatge, de possibilitats de joc i de relacions ajuda a idear un conjunt de noves experiències educatives que potencien el creixement físic, intel·lectual, social i emocional dels infants», afirma la professional Eva Jansà.

Informaciˇ publicada el 29 de desembre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05