Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
En marxa uns treballs de millora a la carretera de Sant Vicenç de Montalt
Les obres, que tindran una durada aproximada de dos mesos, posen el focus en reforçar el ferm de la via i habilitar unes voreres més accessibles per a les persones vianants

Sant Vicenç de MontaltAquestes setmanes, l’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament impulsa uns treballs de millora de la seguretat i de la mobilitat a la carretera de Sant Vicenç de Montalt. El consistori es troba actuant especialment en el tram de la corba, davant de l’accés al Parc de La Pineda. «Els treballs busquen reforçar la seguretat en la mobilitat de persones i vehicles. La composició del terreny i la manca de protecció ha comportat un deteriorament amb el pas del temps que avui dia fa indispensable aquesta actuació», afirma el regidor d’Urbanisme, Miquel González.

Els treballs consisteixen a realitzar un sistema de suports perpendiculars a la carretera de Sant Vicenç de Montalt per a aconseguir d’aquesta manera un ferm més resistent, estable i segur. Així mateix, el projecte habilitarà unes voreres per a les persones vianants més accessibles i segures. Inicialment, es preveu que les obres tinguin una durada aproximada de dos mesos. Els operaris treballaran de dilluns a divendres, entre les 8 i les 21 hores, i els dissabtes, entre les 9 i les 14 hores, quedant exempts els diumenges i els dies festius. 

Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, es demana disculpes per les molèsties que aquestes actuacions de millora de l’espai públic poden provocar als veïns i les veïnes del municipi. Com la zona d’actuació compren fins a l’eix de la carretera, la zona d’aparcament situada a peu de mur s’utilitzarà com a carril de circulació. Així mateix, es preveu que en algun moment es poden partir talls intermitents de circulació, tot i que s’intentarà que no coincideixin amb l’horari escolar.

Informació publicada el 10 de gener de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05