Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El municipi acull una nova jornada de donació de sang
El pròxim dilluns 24 de gener, de 17 a 21 hores, a la Sala Cultural de l'Ajuntament, els caldencs i les caldenques podran participar en la nova campanya solidària

Donació de Sang Gener 2022El Banc de Sang i Teixits i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, ultimen els detalls de la nova jornada de donació de sang. La campanya es farà el pròxim dilluns 24 de gener, de 17 a 21 hores, a la Sala Cultural, situada a la primera planta del consistori caldenc. D’acord amb la situació sanitària, se seguirà en tot moment un estricte protocol de seguretat i prevenció enfront de la Covid-19. L’Ajuntament de Caldes d’Estrac anima els veïns i les veïnes a participar en la nova jornada solidària i recorda que es necessiten 1.100 donacions diàries per a assegurar les necessitats dels hospitals.

Els requisits per a donar sang són tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos i trobar-se bé de salut. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l’any i els homes un màxim de quatre. És important que entre donació i donació hagin passat un mínim de dos mesos. Per últim, si s’ha patit la Covid-19 o s’ha estat en contacte amb algú que l’hagi patit, cal esperar un mes.

Les persones interessades poden reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat. Així mateix, poden trobar més informació sobre la campanya als perfils de Twitter, Facebook i Instagram del Banc de Sang i Teixits o escriure un whatsapp al telèfon 677 07 17 56.

Informació publicada el 20 de gener de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05