Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Els Gegants de Caldes d'Estrac fan poble, festa i família!
L'Ajuntament i la colla gegantera fan una crida a la ciutadania perquè s'impliqui més amb l'entitat i no permeti que es perdin les tradicions i la cultura popular del poble

GegantsA la darrera Festa Major, els caldencs i les caldenques van trobar a faltar els gegants. La Fàtima, en Busquets i el Nanu restaven tristos a les dependències municipals. No hi havia suficients mans per a treure’ls. «Actualment, els gegants no surten perquè hi manquen portadors i portadores, però no volem que això continuï passant. Per aquest motiu, animo a tots i totes a implicar-nos més amb el nostre poble i en especial, amb la cultura popular i les tradicions. Només d’aquesta manera, aconseguirem preservar-les», afirma el regidor de Cultura, David Salvà.

Així doncs, des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i la Colla de Geganters i Grallers de Caldes d’Estrac, es fa una crida a veïns i veïnes de totes les edats perquè s’engresquin a col·laborar activament amb l’entitat caldenca. En aquest sentit, aquesta setmana, s’ha posat en marxa la campanya ‘Si tu no ens treus, no podem sortir. Ens ajudes?’ amb la voluntat d’animar a petits i grans, homes i dones, pares i mares, avis i àvies, tiets i tietes i tothom qui estimi Caldes d’Estrac a preservar els gegants, una de les màximes expressions de la cultura popular caldenca. «No cal experiència. No cal saber ballar. No cal saber tocar la gralla o el tabal. Només calen ganes de formar-hi part, ganes de fer poble, festa i família», recorda l’entitat.

Les persones interessades poden apuntar-se escrivint un correu electrònic a geganterscaldetes@gmail.com o trucant a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac en el telèfon 93 791 00 05, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Informació publicada l'1 d'abril de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05