Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Es recorda la prohibició de col·locar testos a les façanes i per fora dels balcons
Davant de les darreres ventades, l'Ajuntament de Caldes d'Estrac demana a la ciutadania màxima precaució i complir rigorosament l'Ordenança de Convivència Ciutadana

TestosDurant els darrers mesos, a Catalunya, s’ha pogut comprovar com, a causa del canvi climàtic, els fenòmens meteorològics són cada vegada més freqüents, intensos i extrems. Recentment, s’han viscut llevantades, ciclons, pluges torrencials o pedregades, situacions que malauradament poden tenir conseqüències molt greus per a la població. Amb la voluntat de prevenir possibles accidents, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac recorda les normes que es recullen a l’Ordenança de Convivència Ciutadana i demana a veïns i veïnes que no col·loquin testos, jardineres, gerros o altres objectes a les façanes i per fora dels balcons. «La prevenció és la nostra millor eina. Cal complir estrictament l’Ordenança de Convivència Ciutadana per tal d’evitar futurs incidents i posar en risc la seguretat dels caldencs i de les caldenques», afirma el regidor de Via Pública, David Salvà.

En aquest sentit, arran les darreres ventades del mes d’abril, una veïna va alertar de la caiguda d’un test a la via pública, fet que sortosament no va provocar cap accident, però que hauria pogut tenir conseqüències molt greus. Per tal d’evitar situacions com aquesta, des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, es demana la col·laboració ciutadana i s'apel·la a la responsabilitat veïnal de no penjar cap objecte a les façanes i per fora dels balcons, així com de fer un bon manteniment del mobiliari i de l’arbrat particular.

Informació publicada el 26 d'abril de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05