Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac convoca dos plans d'ocupació
Amb el suport de la Diputació de Barcelona, el consistori caldenc busca cobrir dues vacants temporals com a paleta i cap de jardineria

AjuntamentEn el marc del programa de Plans Locals d’Ocupació de la Diputació de Barcelona, l’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha posat en marxa dos plans d’ocupació. L’objectiu és dinamitzar l’ocupació al municipi, afavorir les oportunitats laborals i fomentar la contractació de persones caldenques aturades inscrites als Serveis d’Ocupació de Catalunya, promovent la inserció laboral de col·lectius que es troben amb majors dificultats d’inserció. En aquest sentit, el consistori caldenc ha presentat les bases de dues convocatòries per a cobrir dos llocs de treball temporal com a paleta i com a cap de jardineria. Com en anteriors convocatòries, l’Ajuntament crearà una borsa de treball amb les persones finalistes per a futures vacants.

Pel que fa a la vacant com a paleta, les bases estableixen que durant quatre mesos, de juny a setembre, la persona seleccionada tindrà una jornada laboral de 20 hores setmanals i desenvoluparà, entre altres, tasques de suport i manteniment d’equipaments municipals, instal·lacions, mobiliari urbà i via pública; suport a la rehabilitació d’edificis i espais públics; treballs com excavar i reomplir clots i rases, estendre capes de grava i altres materials, i carregar i transportar maons i argamassa; i suport a la construcció i manteniment d'obres públiques.

Pel que fa a la vacant com a cap de jardineria, les bases estableixen que durant vuit mesos la persona seleccionada tindrà una jornada laboral de 30 hores setmanals i desenvoluparà, entre altres, tasques de preparació del sòl per a afavorir la implantació dels conreus; marcatge i construcció sobre el terreny de la distribució d’instal·lacions, drenatges, murs i camins, i de la localització de plantes individuals i en massa; formulació de substrats i contenidors per al conreu de plantes; adequació del terreny i de les plantes per al seu posterior trasplantament i realització de la plantació, regant i asprant posteriorment; i treballs de sembra, reg, poda, tractaments fitosanitaris, neteja i conservació.

Les persones interessades poden presentar les seves candidatures a través de la seu electrònica o a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania fins al pròxim dimarts 24 de maig, a les 23.59 hores.

Anunci Peó de Paleta

Anunci Paleta

Fitxer: 3225722.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 11
Mida: 1019.51 kB

Bases Peó de Paleta

Bases Paleta

Fitxer: Bases_de_convocatA_ria_peA__de_paleta.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 10
Mida: 428.13 kB

Anunci Cap de Jardineria

Anunci Cap de Jardineria

Fitxer: 3225697.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 10
Mida: 931.23 kB

Bases Cap de Jardineria

Bases Cap de Jardineria

Fitxer: Bases_de_convocatA_ria_cap_de_jardineria.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 9
Mida: 457.5 kB

Informació publicada el 29 d'abril de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05