Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d'Estrac acull una nova recollida de medicaments per a Ucraïna
Els dies 9, 10 i 11 de maig, de 9 a 14 hores, es recollirà material sanitari pels hospitals ucraïnesos de Nikopol i Chervonograd a la Sala Cultural de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac

UcraïnaL’Ajuntament de Caldes d’Estrac i l’oenagé TANU, que defensa els drets de la infància a Ucraïna, posen en marxa una nova campanya humanitària en suport al poble ucraïnès. El pròxim dilluns 9, dimarts 10 i dimecres 11 de maig, el consistori caldenc recollirà material sanitari a la Sala Cultural de l’Ajuntament, situada a la primera planta de l’edifici. L’horari de la recollida serà de 9 a 14 hores.

En concret, es necessita antisèptics, benes hemostàtiques, benes elàstiques, benes de gasa, aigua oxigenada, gases estèrils, sèrum fisiològic, esparadrap, pinces, tisores d’embenat, guants de vinil, guants de nitril, analgèsics, antiinflamatoris, antibiòtics, catèters, mantes, bosses de termogel i xeringues. Tot el material recollit es portarà als hospitals de Nikopol i Chervonograd a Ucraïna.

Des de l’Ajuntament, es convida a veïns i veïnes a donar suport a la iniciativa i mostrar, un cop més, el vessant més solidari, col·laboratiu i empàtic del municipi.

Informació publicada el 6 de maig de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05