Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El cicle 'Forma't' proposa nous cursos i tallers a les 3 Viles
Els mesos de maig, juny i juliol, el programa, que celebra els deu anys de vida, oferirà noves formacions per a empreses, persones emprenedores, en situació d'atur o treballadores en actiu

Forma'tEls consistoris de Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt impulsen una nova edició del cicle ‘Forma’t’. El programa, que celebra els deu anys de vida, ofereix un ampli ventall de cursos, tallers, activitats i formacions, virtuals i presencials, per a promoure l’ocupació a les 3 Viles. Persones emprenedores, en situació d’atur o treballadores en actiu poden optar a les noves propostes, que busquen ajudar a tots aquests col·lectius a millorar la seva formació i, per tant, les seves oportunitats dins del món laboral. El cicle ‘Forma’t’ també busca donar suport a empreses, comerciants i restauradors i ajudar-los a sortir reforçats de la complexa situació econòmica actual.

En concret, les activitats s'han programat al voltant de sis blocs temàtics: competències digitals, xarxes socials, eines per a la recerca de feina, l'emprenedoria i la selecció de personal, orientació i creixement personal, idiomes i formació professionalitzadora. Aquest mes de maig, s’han previst els següents cursos: ‘Eines Google: el buscador, el correu electrònic, documents, calendaris i mapes’; ‘Coneix el portal CIDO per aprendre a cercar feina a l’Administració Pública’; ‘Curs de manipulació d’aliments’; ‘Anglès: Comerç, Turisme i Restauració’; ‘Crea el teu mapa de talent: identifica, desenvolupa i potencia les teves competències’; ‘Curs de monitoratge de menjador’; ‘Estratègies pràctiques per a una autocandidatura eficaç’, i ‘Certificats digitals i facturació electrònica’. Tot seguit, durant el mes de juny, s’impartiran els següents cursos: ‘Preparació ACTIC nivell 2 mitjà’; ‘Anglès: Gestió Comercial’; ‘Dissenya el teu CV amb Canva’; ‘Com ser seleccionat a Infojobs! (70% d'efectivitat)’, i ‘Introducció a l'ús professional de les xarxes socials'. Finalment, durant el mes de juliol, es tornarà a programar el curs ‘Coneix el portal CIDO per aprendre a cercar feina a l’Administració Pública’ i s’oferirà el curs ‘Elimina la por i deixa't anar'.

Els caldencs i les caldenques hi poden accedir gratuïtament mitjançant aquest enllaç per a les propostes que organitza l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i mitjançant aquest enllaç per a les propostes que organitza l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.

Informació publicada el 12 de maig de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05