Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
S'inaugura la nova exposició del projecte Petits Grans Artistes
Fins al pròxim diumenge 19 de juny, es podrà visitar a la Fundació Palau la mostra 'Els invertebrats i el seu hàbitat' impulsada per l'alumnat de l'Escola Sagrada Família

Petits Grans Artistes 2022Petits Grans Artistes 2022Petits Grans Artistes 2022Petits Grans Artistes 2022Petits Grans Artistes 2022Petits Grans Artistes 2022El passat divendres 3 de juny, la Fundació Palau va acollir la presentació oficial de la nova exposició del projecte Petits Grans Artistes. El regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, Freddy Freixas, va assistir a la inauguració, on va felicitar els infants per l’alt nivell de les obres i la gran feina feta al llarg dels darrers mesos. Enguany, la reeixida iniciativa arriba a la seva sisena edició i posa el focus en els invertebrats i el seu hàbitat. Novament, l’alumnat de 5è de Primària de l’Escola Sagrada Família ha impulsat la mostra amb la col·laboració del professorat del centre educatiu i amb el suport de la Fundació Palau i de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac. «El projecte neix de la necessitat de mostrar el treball realitzat per l'alumnat de l'escola al gran públic, així com d’aprofitar l'oportunitat de treballar en un projecte conjunt amb la Fundació Palau. Volem transmetre el desig de viure i fer viure l'art com a font d'informació, de plaer i d’inspiració i, sobretot, de creixement personal i social», explica la mestra Marta Grané.

Durant el curs escolar, l’alumnat de 5è de Primària de l’Escola Sagrada Família ha realitzat una formació per a conèixer els passos per a muntar una exposició: comissariat, disseny, màrqueting i promoció, transport i muntatge, visites guiades i el treball de l’artista. Així mateix, els nens i les nenes han visitat nombroses vegades la Fundació Palau i han assistit a diverses sessions d’assessorament per part de professionals. En aquest sentit, com a novetat, el projecte ha comptat amb la implicació dels artistes Sylvie Bussières, Carlos Bunga i Sílvia Sant Funk, professionals de diferents disciplines que han treballat directament amb els infants i han acostat el seu art i els seus coneixements a l’alumnat. En concret, de la mà de l’artista Carlos Bunga, els nens i les nenes han instal·lat una obra col·lectiva a la Plaça de l’Ajuntament i amb la coreògrafa Sílvia Sant Funk, han creat una performance. «El punt important d'aquest magnífic projecte no rau en el resultat final, sinó en el procés i l'aprenentatge que s'emporta l'alumnat», afirma Grané.

L’exposició ‘Els invertebrats i el seu hàbitat’ presenta obres molt creatives, plenes de colors i de formes. La mostra, que recull alguns dels treballs realitzats durant el curs escolar en els tallers d’art per tot l’alumnat del centre educatiu, des dels més petits fins als més grans, es podrà visitar de manera gratuïta a la sala polivalent, la Sala Artigues, de la Fundació Palau fins al pròxim diumenge 19 de juny.

En el marc de la bio-fira Aqua Calida, el passat dissabte 4 de juny, el meteoròleg Francesc Mauri va visitar l’exposició acompanyat de l’alumnat de l’Escola Sagrada Família, l’alcalde Òscar Baró i el regidor d’Ensenyament, Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, Freddy Freixas. Mauri va elogiar la iniciativa caldenca i va aplaudir els fantàstics resultats.

Per a més informació, es pot entrar al web oficial del projecte Petits Grans Artistes.

Informació publicada el 7 de juny de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05