Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El projecte 'Treball, Talent i Tecnologia' de Les 3 Viles organitza una jornada de sensibilització en transformació digital
La iniciativa, impulsada pels ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac, entra en la seva segona fase i presentarà un programa de formació per a millorar les competències digitals de les empreses i dels treballadors del territori

3 VilesEl projecte ‘Treball, Talent i Tecnologia’, impulsat conjuntament pels ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac, amb el suport de la Diputació de Barcelona, entra en la seva segona fase i presentarà el pròxim divendres 17 de juny un programa de formació per a millorar les competències digitals de les empreses i dels treballadors de Les 3 Viles.

La iniciativa ‘Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles’, en el marc del programa ‘Treball, Talent i Tecnologia’,  es va iniciar ara fa un any amb l’objectiu de dotar d'eines i de recursos les empreses del territori per a poder potenciar la seva transformació digital i millorar els coneixements i les competències digitals de les persones treballadores o en edat laboral. El projecte s’ha centrat fins ara a conèixer la situació actual del teixit empresarial de Les 3 Viles respecte al seu grau de digitalització i a dissenyar un pla d’accions ajustat a les seves necessitats.

Durant la jornada del pròxim divendres 17 de juny, es presentaran els resultats de l’estudi que ha servit per a analitzar la situació de les empreses de Les 3 Viles i les seves necessitats formatives en relació amb les competències tecnològiques i de contractació de perfils tecnològics. En concret, la fase de diagnosi ha detectat que comerç, restauració, sanitat i esports són els quatre sectors del territori amb empreses amb més necessitats en l’àmbit de la digitalització. Així doncs, la jornada de sensibilització en transformació digital servirà per a presentar les accions de formació previstes per a millorar les empreses d’aquests sectors i enfocar-les cap a un model digital més sostenible, inclusiu i competitiu.

El programa ‘Treball Talent i Tecnologia’ està impulsat de manera transversal pels tres ajuntaments que conformen Les 3 Viles i hi participen entitats territorials com la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM). L'àmbit territorial del projecte engloba 20.606 habitants, una població activa de 8.314 persones i més de 500 empreses dedicades sobretot al turisme, al comerç i als serveis. En conseqüència, la iniciativa vol impulsar aquestes empreses i promoure la creació de nous projectes que tinguin un perfil molt tecnològic.

La jornada de sensibilització en transformació digital, que es celebrarà el pròxim divendres 17 de juny, de 9 a 13 hores, al Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç de Montalt, servirà també per a compartir i intercanviar experiències mitjançant una xerrada a càrrec de Jordi Marín, consultor en transformació digital. De la mateixa manera, les diferents formacions sectorials aniran a càrrec de professionals experts en els quatre àmbits seleccionats: comerç, restauració, sanitat i esports.

L'activitat és oberta al públic i les inscripcions es poden fer a través d'aquest enllaç en línia.

Informació publicada el 9 de juny de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05