Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Escola Sagrada Família es prepara per a viure una nova edició del casal d'estiu
Del 27 de juny al 29 de juliol, els infants caldencs gaudiran de moltes activitats, divertides i engrescadores, adaptades als diferents grups d'edat

Casal d'Estiu 2022L’AMPA de l’Escola Sagrada Família i l’empresa Lleure 3D, amb el suport de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, ultimen els detalls de la nova edició del popular casal d’estiu. Del 27 de juny al 29 de juliol, les famílies caldenques podran triar les setmanes que més els hi convinguin. Com sempre, des del centre educatiu, es recomana portar roba i calçat còmode per a cada activitat i gorra per a les sortides, així com crema solar posada a casa. També, s’aconsella portar cada dia a la motxilla banyador, tovallola, roba de recanvi i crema solar. Jocs d’aigua, hort urbà, taller de batuts, iniciació al teatre, contacontes o sorprenents experiments van ser algunes de les propostes que van fer passar grans estones als infants que van participar en la darrera edició. Enguany, el casal d’estiu de l’Escola Sagrada Família amaga noves sorpreses. En aquest sentit, totes les activitats estaran adaptades als diferents grups d’edat per tal d’oferir un espai d’oci i aprenentatge segur i divertit. «L’estiu és a tocar i a Caldes d’Estrac, l’esperem amb moltes ganes. Grans reptes i divertides aventures es viuran al poble de la mà del casal d’estiu. Famílies, us avanço que la nova edició desprèn diversió i aprenentatge a dojo», afirma el regidor d’Ensenyament, Freddy Freixas.

Les famílies interessades poden formalitzar la inscripció fins al pròxim dijous 23 de juny. Per a fer-ho, han d'enviar un correu electrònic a info@lleure3d.cat.

Per a més informació, es pot trucar al telèfon 635 959 922 (Rosa) o al telèfon 696 652 668 (Sara).

Informació publicada el 14 de juny de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05