Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
S'obren les inscripcions per al programa ADA del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya
La nova proposta formativa està dirigida a dones residents a municipis de menys de 30.000 habitants, que vulguin millorar les competències digitals i que estiguin inscrites al SOC

Programa ADAAquest mes de juny, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, amb el suport econòmic dels fons europeus Next Generation, ha presentat una nova proposta formativa. Mitjançant el programa ADA, l’ens vol donar suport a les dones residents a petits municipis, de menys de 30.000 habitants, com és el cas de Caldes d’Estrac, en la millora de les competències digitals. El programa preveu formacions curtes, de 40 hores de durada, presencials, telemàtiques i mixtes, per a adquirir o ampliar els coneixements al voltant del món digital: ofimàtica i competències digitals, comerç electrònic, màrqueting i xarxes socials, xarxes i sistemes, impressió i disseny 3D, disseny gràfic, big data, sistemes d’informació geogràfica, aplicacions mòbils, construcció domòtica i telecomunicacions, desenvolupament i programació, disseny web, imatge i so, i nàutica. Així mateix, la iniciativa proposa diverses formacions per a obtenir el certificat ACTIC.

Per a poder accedir-hi, cal estar inscrita al SOC. Les dones interessades, que poden escollir cursar més d’una formació, poden apuntar-se contactant directament amb els centres formadors, amb la seva Oficina de Treball o a través del cercador de cursos del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Per a més informació, es pot consultar el web oficial del programa ADA.

Llistat de cursos i centres participants en el programa ADA

Llistat de cursos i centres participants en el programa ADA

Fitxer: CANDIDATES_ADA_CURSOS_CENTRES.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 7
Mida: 799.47 kB

Informació publicada el 20 de juny de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05