Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÝCIES
La vila acollirÓ la 6a Trobada de Jazz
El pr˛xim dissabte 16 de juliol, a partir de les 20.30 hores i fins a les 1.30 hores, el popular estil musical nascut a Nova Orleans omplirÓ de vida el Parc de Can MuntanyÓ

6a Trobada de JazzAquest estiu, Caldes d’Estrac viurà la sisena edició de la Trobada de Jazz. Enguany, la reeixida iniciativa cultural es portarà a terme el pròxim dissabte 16 de juliol, a partir de les 20.30 hores i fins a les 1.30 hores, al Parc de Can Muntanyà. El grup musical Dolphin of Jazz, un quartet de joves músics de Göteborg (Suècia), donarà el tret de sortida a l’engrescadora activitat amb versions i creacions pròpies de jazz. Tot seguit, serà el torn de Guillermo Calliero S.A.P, un sextet format per músics de Catalunya, Argentina, Uruguai i Cuba. El seu projecte aportarà un toc llatí a la vetllada. Finalment, el DJ Marc Barceló acomiadarà la trobada amb una sessió de jazz electrònic. Com sempre, el Parc de Can Muntanyà comptarà amb servei de menjar i de beure. Les entrades es podran comprar al recinte el mateix dissabte 16 de juliol a un preu de 15 euros. Prèviament, es podran aconseguir a l’Hotel Dynamic, a Soletico, a Ca l’Adela i a l'Estanc Daima o a través d’aquest enllaç en línia.

Durant aquests dies, l’Associació Cultural Camí Ral 39, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, CALDERART i la Diputació de Barcelona, amb el suport de Caldescans, Soletico, Ca l’Adela i l’Hotel Dynamic, ultimaran els detalls de la sisena edició de la Trobada de Jazz per tal de continuar apropant a la ciutadania el popular estil musical nascut a Nova Orleans a principis del segle XX.

Informaciˇ publicada l'1 de juliol de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05