Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Tret de sortida a la temporada d'estiu a Caldes d'Estrac
Aquest estiu, el municipi estrena un sistema de megafonia per a emetre avisos, comunicats i campanyes de sensibilització i cinc illes de contenidors de reciclatge a les platges

Estiu 2022Estiu 2022L’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha treballat al llarg dels darrers mesos per a preparar la nova temporada d’estiu, que es va iniciar oficialment amb la revetlla de Sant Joan. En aquest sentit, el consistori caldenc ha instal·lat cinc noves illes de contenidors de reciclatge a diferents punts del front marítim. Destinats a la ciutadania, els nous espais compten amb petits contenidors de paper (blau), vidre (verd) i plàstic (groc). L’objectiu és afavorir una correcta gestió dels residus a les platges de la vila. En aquesta línia, l’any passat, es van instal·lar cinc illes de contenidors de reciclatge més, ja que a causa dels temporals marítims dels darrers anys s’havien fet malbé diverses estructures del front marítim, entre elles, els punts que la ciutadania utilitzava per a dipositar els petits residus.

Paral·lelament, el consistori caldenc ha habilitat un sistema de megafonia sense cables integrat amb els serveis de vigilància, socorrisme i salvament de les platges, garantint un alt nivell de protecció i facilitant les accions preventives i de seguretat sobre qualsevol risc, perill o incidència. El sistema de megafonia sense cables, que compta amb quatre altaveus distribuïts a diferents punts del front marítim, emet avisos, comunicats i campanyes de sensibilització. Així doncs, el servei informa de la temperatura de l’aigua, de l’estat del mar, de la senyalització de banderes o de la presència de meduses, contaminació i microorganismes que puguin afectar la salut humana. També, el servei difon campanyes de sensibilització relacionades amb la prevenció del càncer de pell, mesures per a combatre les altes temperatures i consells de seguretat. Així mateix, el sistema de megafonia sense cables compta amb una funcionalitat que permet a la Policia Local de Caldes d’Estrac connectar-se a través del telèfon mòbil i emetre comunicats en temps real com la difusió, en cas de necessitat, de temes de seguretat ciutadana.

Informació publicada el 4 de juliol de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05