Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Ja és aquí el nou número de la revista municipal!
La nova edició aprofundeix en el gran mural commemoratiu de l'artista Roc Blackblock, parla de la temporada d'estiu, explica les diferents activitats per a combatre la LGTBIfòbia i recorda la darrera edició de la bio-fira Aqua Calida

Portada 268L’Ajuntament acaba de publicar el número 268 de la revista municipal ‘Portada’. Corresponent als mesos de març a juny, el nou butlletí aborda els principals temes de l’actualitat caldenca. L’edició detalla la creació del gran mural commemoratiu de l’artista Roc Blackblock a una de les entrades del municipi amb la voluntat de retre un petit homenatge a totes les persones caldenques amb vincles amb el mar i conté tota la informació sobre l’inici de la temporada d’estiu i la revalidació de la bandera blava de la Platja dels Tres Micos. El número també explica les noves places per a motos a l’aparcament del parc fotovoltaic i l’habilitació d’un nou espai d’estacionament on acaba la Riera de Caldes d’Estrac i comença la Riera de Torrentbò, així com la reobertura de l’aparcament del Parc Joan Maragall. Així mateix, parla del projecte d’educació emocional amb cavalls, de les diferents activitats impulsades per a combatre la LGTBIfòbia al municipi i del Dia Internacional de les Dones.

De la mateixa manera, recull les propostes que s’organitzen al poble per a la gent gran i per al jovent i recorda la gran exposició de la iniciativa Petits Grans Artistes de la mà de l’alumnat de l’Escola Sagrada Família. El butlletí municipal també parla del casal d’estiu, de la cursa popular i dels darrers triomfs del patinatge artístic caldenc, explica la nova edició del Festival Poesia i + i mostra un recull de fotografies de Sant Jordi, amb la celebració de la Fira d’Entitats, i de Sant Joan. Així mateix, la revista recorda la darrera edició de la bio-fira Aqua Calida, la 28a Pesolada de Caldes d’Estrac, l’estrena de la nova identitat turística del municipi i la inauguració de dos punts per a fer fotografies selfie. Per últim, conté els escrits dels grups municipals i una engrescadora campanya que crida a petits, mitjans i grans a formar part de la Colla Gegantera de Caldes d’Estrac.

Com sempre, les persones interessades poden recollir un exemplar en paper a diferents punts i equipaments del municipi com el mercat municipal, la biblioteca, el casal d'avis o la Fundació Palau o poden inscriure's de forma gratuïta per rebre la revista en paper directament a casa.

Portada 268

Portada 268

Fitxer: 06_CALDETES_PORTADA_268.1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 8.22 MB

Informació publicada el 8 de juliol de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05