Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'agent cívic visita el mercat setmanal dels divendres
Setmanalment, l'agent cívic informa, sensibilitza i promociona les actituds cíviques entre els veïns i les veïnes que s'apropen a comprar a l'Esplanada de Can Muntanyà

Agent CívicAquest estiu, l’agent cívic de Caldes d’Estrac dinamitza una paradeta al mercat setmanal dels divendres amb l’objectiu de fomentar la bona convivència al municipi. Des de fa uns anys, a l’estiu, l’empresa concessionària de la neteja municipal, GBI, contracta un agent cívic per a reforçar les tasques d’informació, sensibilització i promoció de les actituds cíviques al poble. Enguany, com a novetat, la iniciativa es porta a terme tots els divendres a l’Esplanada de Can Muntanyà. Des de principis del mes de juliol i fins a finals del mes d’agost, l’agent cívic ajuda a promoure el respecte entre la ciutadania i el bon ús dels béns públics i privats, així com facilita informacions d’interès com, per exemple, com descarregar-se l’aplicació Línia Verda al telèfon mòbil per a poder comunicar incidències o com gestionar la targeta de la deixalleria per a poder millorar el reciclatge dels residus i obtenir un descompte en la taxa d’escombraries.

Així doncs, les funcions de l’agent cívic són ajudar als veïns i a les veïnes a garantir els seus drets i a complir els seus deures d’acord amb les normes d’urbanitat. En concret, incideix en àmbits com la neteja viària, la gestió dels residus o la tinença dels animals de companyia, així com recull dubtes, queixes, suggeriments i inquietuds de la ciutadania, que posteriorment trasllada a l’Àrea de Via Pública de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac perquè puguin ser gestionats.

Aquestes primeres setmanes del mes de juliol, la ciutadania ha mostrat interès per la iniciativa i s’ha apropat a la paradeta per a recollir, per exemple, els pots per a reciclar l’oli de cuina.

Informació publicada el 15 de juliol de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05