Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
En marxa la renovació de la canonada d'aigua del carrer Major
Aquesta setmana, es delimitarà la zona i es col·locarà la senyalització de l'actuació, que ascendeix a 163.391,90 euros i es preveu que tingui una durada de tres a quatre setmanes

AjuntamentL’Ajuntament de Caldes d’Estrac i l’empresa concessionària del servei de subministrament d’aigua Agbar han tancat la planificació de la renovació de la canonada d’aigua del carrer Major. Aquesta setmana, els operaris delimitaran la zona i col·locaran la senyalització. Tot seguit, el pròxim dilluns 25 de juliol, començaran les obres de millora. Inicialment, es preveu que l’actuació tingui una durada de tres a quatre setmanes. Durant aquest temps, a la zona, hi haurà maquinària pesant, rases, escomeses i canonades provisionals. També, en determinats moments, es tallarà el trànsit al carrer Major. En tot moment, però, s’informarà els veïns i les veïnes i es facilitaran els accessos.

Així doncs, la instal·lació de la nova canonada de foneria, que anirà pel mig del carrer Major, es realitzarà des de la zona més propera al carrer de la Mercè en direcció a la carretera de Sant Vicenç. Progressivament, s’anirà obrint rasa, instal·lant canonada i tapant per trams d’uns 40 metres. Un cop la nova canonada de foneria estigui correctament instal·lada, es farà la connexió amb la xarxa d’aigua existent. En aquest punt, es realitzarà un tall d’aigua programat. Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i l’empresa concessionària del servei de subministrament d’aigua Agbar, s’avisarà amb dies d’antelació a la ciutadania a través dels canals de comunicació habituals. Aquest tall tindrà una durada aproximada de tres a quatre hores a la zona de la Isla i La Ratlla. En aquest sentit, durant el transcurs de les obres, s’aprofitarà la canonada provisional per a minimitzar els talls d’aigua i que aquests afectin només en el moment de fer la connexió i la desconnexió d’escomesa.

La renovació de la canonada d’aigua del carrer Major ascendeix a 163.391,90 euros i es finançarà en gran part amb els diners previstos per a la renovació de les canonades de fibrociment de l’actual pressupost municipal i amb una subvenció de resiliència de la Diputació de Barcelona.

Informació publicada el 20 de juliol de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05