Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
S'obre la licitació per a la gestió del servei de bar de la Festa Major de Caldes d'Estrac
Les propostes es podran presentar únicament a través de la Plataforma de Serveis de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya fins al pròxim divendres 5 d'agost

Festa Major de Caldes d'Estrac 2022L’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha obert el termini de presentació de propostes per a la gestió del servei de bar de la Festa Major de Caldes d’Estrac. En concret, la barra de bar estarà ubicada a l’Esplanada de Can Muntanyà des del dijous 8 de setembre fins al diumenge 11 de setembre. El cànon d’adjudicació que serveix de base de la licitació es fixa en 100 euros. En aquest sentit, les propostes hauran de millorar el cànon d’adjudicació sense superar els 300 euros. Així mateix, el pagament s’haurà de portar a terme dins dels deu dies posteriors a la prestació del servei de bar de la Festa Major.

Pel que fa a les principals obligacions de la licitació per a la gestió del servei de bar, la persona adjudicatària haurà de tenir el servei de bar obert sempre que hi hagi una activitat, garantir les mesures sanitàries i d’aforament relacionades amb la Covid-19 i complir les instruccions de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac en matèria de condicions higièniques, sanitàries i de seguretat, així com penjar en un lloc visible el llistat de preus dels productes i la prohibició de venda i consum de begudes alcohòliques a menors de divuit anys. Els quatre dies, el servei de bar obrirà com a mínim trenta minuts abans de la primera activitat i tancarà com a màxim trenta minuts després de l’última activitat. En cas de presenciar agressions sexistes, masclistes, racistes o lgtbifòbiques, la persona adjudicatària haurà de comunicar-ho de forma immediata a l’Ajuntament de Caldes d'Estrac i a la Policia Local de Caldes d’Estrac.

Les persones interessades podran presentar les seves propostes únicament a través de la Plataforma de Serveis de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya. El termini de presentació d’ofertes finalitzarà el pròxim divendres 5 d’agost, a les 23.59 hores.

Per a més informació, es pot consultar el perfil del contractant de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac.

Plecs Administratius Licitació Servei de Bar Festa Major de Caldes d'Estrac

Plecs Administratius Licitació Servei de Bar Festa Major de Caldes d'Estrac

Fitxer: 20220721_Contracte_Plec_de_clausules_PLEC_DE_CLAUSULES_ADMINISTRATIVES_PARTICULARS_PER_A_CONTRACTE_DE_SERVEIS_PER_PROCEDIMENT_OBERT_SIMPLIFICAT_SUMARI_I_ANNEXES_2_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 15
Mida: 500.74 kB

Informació publicada el 25 de juliol de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05