Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Sanitat, comerç, restauració i esport protagonitzen els nous seminaris de les 3 Viles
Els mesos de setembre, octubre i novembre, Caldes d'Estrac, Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres dinamitzaran quatre tallers per a promoure la digitalització de les empreses

TTTEl programa ‘Treball, Talent i Tecnologia’, impulsat conjuntament pels ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), presenta un cicle de quatre seminaris sectorials amb la voluntat d’impulsar la transformació digital del teixit empresarial, promoure el creixement sostenible i millorar la competitivitat dels negocis.

La primera sessió, pensada per a les empreses del sector de la sanitat, es farà el divendres 23 de setembre, de 9.30 a 13.30 hores, a la Biblioteca de Sant Andreu de Llavaneres. En primer lloc, de 9.30 a 11.30 hores, intervindrà Doctodata, que posarà el focus en l’optimització i l’automatització dels processos documentals, la implantació del document electrònic i la integració i la implantació dels sistemes TIC en els negocis del sector. Tot seguit, d’11.30 a 13.30 hores, serà el torn de Serhs, que parlarà de ciberseguretat, de gestió documental laboral i mercantil i de gestió del temps al sector.

Seguidament, el segon seminari se centrarà en les empreses del sector del comerç i s’impartirà al Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç de Montalt. La primera part d’aquest seminari s’organitzarà el dilluns 17 d’octubre, de 18 a 20 hores, on Serhs abordarà la gestió de les dades dels negocis, la gestió documental mercantil i laboral i la gestió de les factures. La segona part s’oferirà el dilluns 24 d’octubre, de 18 a 19 hores, de la mà de Cloud Gaia que aprofundirà en les claus de les vendes, del servei, del màrqueting, del comerç i de les noves tecnologies i, de 19 a 20 hores, amb Magnètic que parlarà de xarxes socials, de manteniment de pàgines web, de disseny gràfic i de publicitat.

Tot seguit, la tercera sessió es farà a la Fundació Palau de Caldes d’Estrac i posarà el focus en les empreses del sector de la restauració. La primera part d’aquest seminari s’organitzarà el dimarts 18 d’octubre, de 18 a 20 hores, on Exum abordarà la gestió de compres, el repartiment a domicili i la presència a Internet. La segona part s’oferirà el dimarts 25 d’octubre, de 18 a 18.45 hores, amb T2app que parlarà del control d’horaris i, de 18.45 a 20 hores, de la mà de Voxel que abordarà la gestió d’oportunitats, el lideratge, el servei centrat en el client, la inclusivitat, el compromís de confiança, l’automatització dels processos administratius i la signatura biomètrica, entre altres qüestions relacionades amb la restauració.

A continuació, el quart seminari posarà el focus en les empreses el sector de l’esport i s’impartirà el dilluns 14 de novembre, de 9.30 a 13.30 hores, al Golf de Sant Andreu de Llavaneres. Inicialment, de 9.30 a 10.30 hores, T2app parlarà del control d’accessos. Seguidament, de 10.30 a 11.30 hores, Kompini Tecnologies s’endinsarà en les reserves en línia, el màrqueting, la comunicació, la facturació i les aplicacions mòbils. Finalment, d’11.30 a 13.30 hores, Serhs abordarà la ciberseguretat, la gestió documental laboral i mercantil, el portal del personal i la gestió del temps al sector de l'esport.

Les empreses interessades a participar en qualsevol dels quatre seminaris sectorials programats per les 3 Viles hauran d’inscriure’s prèviament a través d’un formulari en línia.

Informació publicada el 2 d'agost de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05