Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac millora la il·luminació del nou espai d'aparcament al rial de Can Comas
El consistori caldenc ha impulsat la instal·lació de dos fanals que funcionen amb energia solar a la banda del rial que pertany al municipi de Caldes d'Estrac

Can ComasAhir, dimecres 3 d’agost, van finalitzar els treballs d’instal·lació de dos fanals solars al nou espai d’aparcament al rial de Can Comas, ubicat on acaba la Riera de Caldes d’Estrac i comença la Riera de Torrentbò de Sant Vicenç de Montalt, una zona límit entre ambdós municipis. L’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha impulsat l’actuació amb la voluntat de millorar la il·luminació de la zona. En aquest sentit, el consistori caldenc ha apostat per una fórmula sostenible i ha instal·lat dos equips que funcionen amb energia solar a la banda del rial que pertany al municipi de Caldes d’Estrac.

Durant el passat mes de juny, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt van treballar de forma conjunta per a adequar el nou espai d’aparcament al rial de Can Comas. En concret, les tasques van consistir en la neteja, el desbrossament i l’arranjament de l’àrea amb la voluntat d’incrementar els espais d’aparcament per a una vintena de cotxes més.

Des del consistori caldenc, es recorda que no es tracta d’una zona d’aparcament reglada i que, per tant, no té cap cost ni es requereix cap distintiu per a estacionar-hi. Així mateix, es destaca que es tracta d’un rial i que, conseqüentment, hi ha risc de patir rierades en el cas de condicions meteorològiques adverses. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, es fa una crida a fer-ne un ús responsable.

Informació publicada el 4 d'agost de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05