Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
S'enllesteixen els treballs de millora a la carretera de Sant Vicenç de Montalt
Les obres han reformat el traçat de la via amb l'objectiu de guanyar en termes de mobilitat i seguretat, així com han permès habilitar un nou pas per a les persones vianants

Carretera Sant VicençCarretera Sant VicençRecentment, han finalitzat els treballs de millora del tram de la corba de la carretera de Sant Vicenç de Montalt. En concret, les actuacions, que van començar a principis del mes de gener, s’han portat a terme davant de l’entrada inferior del Parc de la Pineda. Els treballs han consistit a realitzar un sistema de suports perpendiculars a la carretera de Sant Vicenç de Montalt per a aconseguir d’aquesta manera un ferm més resistent i estable. També, s’ha asfaltat tot el tram i s’ha col·locat una doble viona a la corba per a incrementar la seguretat de les persones motoristes. Així mateix, el projecte ha habilitat unes voreres per a les persones vianants més accessibles. En aquest sentit, les obres han reformat el traçat de la via amb l’objectiu de guanyar en termes de mobilitat i seguretat. De la mateixa manera, les tasques han permès habilitar un nou pas per a les persones vianants sobre l’aparcament dels Eucaliptus i han millorat la conducció i la recollida de les aigües pluvials.

Les obres formen part del projecte d’urbanització de l’àmbit de Can Solé de Baix – La Pineda i l’escorxador i s’han portat a terme per part d’un agent urbanitzador privat, sota la supervisió de l’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac. En aquest sentit, encara falten algunes fases per a acabar la urbanització completa de l’àmbit, entre les quals una de les més importants serà la de l’aparcament dels Eucaliptus. La voluntat de l’agent urbanitzador privat i del consistori caldenc és continuar treballant per a finalitzar l’adequació de la zona com més aviat millor.

Informació publicada el 10 d'agost de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05