Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac adequa la zona de La Ginesta
El consistori caldenc ha instal·lat recentment una nova taula de pícnic per tal de promoure les activitats a l'aire lliure i les propostes saludables al municipi

La GinestaLa GinestaAquesta setmana, l’Àrea de Via Pública de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha impulsat noves actuacions amb l’objectiu de continuar millorant els espais verds del municipi. Aquest cop, el consistori caldenc ha posat el focus en la zona de La Ginesta, al costat del cementiri municipal, on ha instal·lat una nova taula de pícnic, complementant la paperera i la font d’aigua potable existents. En aquesta línia, l’Àrea de Via Pública de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha instal·lat recentment tres taules de pícnic, tres papereres, un banc i una font d'aigua potable al Parc de Can Muntanyà, on també ha habilitat una zona d’esbarjo per a gossos, perquè els animals puguin passejar, córrer i moure’s amb total llibertat.

«Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, continuem adequant els espais verds del municipi amb la voluntat de promoure les activitats a l’aire lliure i les propostes saludables», afirma l’alcalde Òscar Baró.

Informació publicada el 24 d'agost de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05