Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Reobre el trànsit al carrer Major
La circulació queda limitada a turismes i vehicles pesants, més de 3.500 kg, tenen prohibit el pas

Carrer MajorLes obres de renovació de la canonada del carrer Major avancen a molt bon ritme i encaren la seva fase final. Així doncs, els treballs es troben molt avançats i en aquests moments només resta l’habilitació de les llambordes -prevista per aquest setembre- a la zona que actualment es troba encimentada per sobre de les canonades. Paral·lelament, resta pendent la reparació de bonys a diferents punts del carrer.

En aquest sentit, avui, dissabte 3 de setembre, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha reobert el trànsit de vehicles per aquesta àrea. Amb tot, la circulació estarà limitada, exclusivament, als turismes, ja que els vehicles pesants, de més de 3.500 kg, tindran prohibit el pas.

El consistori caldenc ha habilitat al carrer Major una senyalització provisional que se substituirà pròximament per una senyalització definitiva. Finalment, cal apuntar que l’empresa Agbar està treballant en la resolució del problema d’olors que ha generat una fuita provocada en el clavegueram en un vial proper al carrer Major. En aquest sentit, està previst que la problemàtica quedi completament resolta a principis de la setmana vinent.

Informació publicada el 3 de setembre de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05